Opis
Bačka domaća kobasica
Bačka domaća kobasica je domaći tradicionalni proizod proizveden od domaćih svinja iz sopstvenog uzgoja porodice Pajić iz Bačkog Petrovca.
Bačka domaća tanka kobasica ima dugu tradiciju proizvodnje u Bačkoj jer se od davnina ovo područje vezivalo ne samo za uzgoj najkvalitetnijih sorti svinja već i proizvodnju visoko kvalitetnih prerađevina od mesa.
Bačka kobasica je obavezan delikates na trpezi svakog seoskog domaćinstva i salaša.
Sastav Petrovačkog kulena
- Svinjsko meso I kategorije,masno tkivo
- Crvena Ljuta paprika, so
Nutritivne vrednosti Petrovačkog kulena na 100g:
Energetska vrednost Kj/Kcal | 1822.24/ 483.33 |
Masti / zas. mas. kis | 32.53 g/ 1.29 g |
Ugljeni hidrati | 3.92 g |
Proteini | 32.47 g |
So | 2.46 g |
Proizvođač bačke domaće kobasice:
Proizvođač Bačke domaće kobasice je Mala mesara Pajić iz Bačkog Petrovca koja proizvodi domaće tradicionalne proizvode od mesa od svinja iz sopstvenog uzgoja.
Informacije o proizvodu
Kategorija
Proizvođači