Opis
Pasta Moj beli luk
Pasta od Vrbičkog belog luka "Moj beli luk" je pasta od Vrbičkog prolećnog belog luka sa geografskim poreklom.
Pasta od belog luka je odlična zamena za svež Vrbički beli luk.
Koristi se kao osnova u pravljenju omiljenih jela ili kao dodatak jelima.
Vrbički luk se proizvodi u selu Vrbica u opštini Čoka na severu Banata.
Karakteristike pasta:
- Sastojci: Vrbički prolećni beli luk, suncokretovo ulje, morska so.
- Bez konzervansa i aditiva
- Vrbički prolećni beli luk ima oznaku geografskog poreklo
Proizvođač:
Pastu "Moj beli luk"proizvodi porodično gazdinstvo PG Mihok iz sela Vrbice na severu Banata.
PG Mihok je član udruženja Vrbički beli luk, koje je nosioc oznake geogrfskog porekla.
Udruženje Vrbički beli luk je član Saveza Original Srbija koje okuplja proizvođače proizvoda sa geografskim poreklom.
Nutritivne vrednosti na 100 g:
Energetska vrednost | 1038Kj/248Kcal |
Masti | 14.3 g |
od kojih zas. masne kis. | 1.6 g |
Ugljeni hidrati | 27.6 g |
Od kojih šećeri | 20.4 g |
Proteini | 2.3 g |
So | 1.5 g |
Informacije o proizvodu
Kategorija
Težina proizvoda
0.19 kg.
Proizvođači